De Beessies

Beessie Edelhert Beessie everzwijn wild zwijn 
Beessie Bever Beessie Vos

Jij en de Beessies

Samen kinderen laten zien hoe belangrijk het is de Nederlandse natuur te koesteren en beschermen. Big Beessies zoekt enthousiaste (natuur)organisaties die de Beessiesproducten willen opnemen in hun huidige aanbod of die op andere wijze een samenwerking aan willen gaan, door bijvoorbeeld gezamenlijk nieuwe producten of activiteiten te ontwikkelen.

Scholen, BSO's en andere organisaties die zich bezig houden met de ontwikkeling van kinderen zijn ook zeer welkom om onze producten af te nemen of om te zoeken naar een leuke samenwerking om kinderen te leren de (Nederlandse) natuur te bewonderen.

Heb je een (online) winkel en passen onze producten goed in je assortiment? We hanteren speciale retailprijzen voor jou.

Heb je interesse, wil je meer informatie, wil je de prijslijst ontvangen of wil je eens afspreken? Stuur dan een berichtje via ons contactformulier.

Wekelijkse Big Beessie PrijsVraag

Zomer Challenge

Omdat het lekker vakantie is hebben we geen prijsvraag, maar een challenge!

Lukt het jou om voor het einde van je vakantie het eerste deel van de BeessiesBoekies vol te krijgen? Misschien win jij dan wel een leuke prijs. Wat dacht je bijvoorbeeld van het tweede deel met vijf nieuwe Beessies? Of een set BeessieGraphics?

Ga snel naar onze webwinkel en koop het BeessiesBoekie zodat je gauw op pad kunt.

Succes!


penvrienden nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de leukste prijsvragen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We zullen je niet overladen met mails, maar wel af en toe een hele leuke brief sturen.

* Verplicht veld