De Beessies

Beessie Edelhert Beessie everzwijn wild zwijn 
Beessie Bever Beessie Vos

Jij en de Beessies

Samen kinderen laten zien hoe belangrijk het is de Nederlandse natuur te koesteren en beschermen. Big Beessies zoekt enthousiaste (natuur)organisaties die de Beessiesproducten willen opnemen in hun huidige aanbod of die op andere wijze een samenwerking aan willen gaan, door bijvoorbeeld gezamenlijk nieuwe producten of activiteiten te ontwikkelen.

Scholen, BSO's en andere organisaties die zich bezig houden met de ontwikkeling van kinderen zijn ook zeer welkom om onze producten af te nemen of om te zoeken naar een leuke samenwerking om kinderen te leren de (Nederlandse) natuur te bewonderen.

Heb je een (online) winkel en passen onze producten goed in je assortiment? We hanteren speciale retailprijzen voor jou.

Heb je interesse, wil je meer informatie, wil je de prijslijst ontvangen of wil je eens afspreken? Stuur dan een berichtje via ons contactformulier.

Trees for All

Omdat Big Beessie de wereld en alle pracht die zij draagt liefheeft, helpen wij de aarde groener te maken en te houden. Voor elke vijf papieren producten die wij verkopen laten wij Trees for All een boom planten in de Filippijnen.

Wil je meer weten over Trees for All en hun projecten, kijk dan op www.treesforall.nl


Comma Concept Store


In de Comma Concept Store hebben wij vanaf oktober samen met andere ondernemers een eigen winkeltje in een winkel. In een kaartenrek in deze leuke concept store kun je onze kaarten en boekjes kopen.

Amsterdamsestraatweg 271, Utrecht


commaconceptstore


Imagine Wageningen


Al onze Beessiesproducten zijn vanaf eind november 2017 ook te koop bij Imagine in Wageningen. Temidden van boeken, kunst, design en koffie en taart wachten ze daar op nieuwe baasjes.

Bergstraat 26, Wageningen


go2imagine